| Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! | |
|
Автор | Съобщение |
---|
SKY-KILLER BiteFight-BG.foruma.biz
Брой мнения : 37
| |
| |
ahuhihi BiteFight-BG.foruma.biz
Брой мнения : 34
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Вто Сеп 03, 2013 5:20 pm | |
| има ли шанс герои да бъде универсален тоест ..да се развие до такава степен че да не губи от никои,евентуално ..ниво на развитие ..кои таланти и кое въоръжение нса ..последни (ако има такава опция де) |
|
| |
n0name Мениджър
Възраст : 36
Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 5:17 am | |
| На този въпрос, надали има кой да ти отговори, освен ако не е от програмистите на ГФ Ти като бивш колега от играта трябва да знаеш, че е направена с цел никога да не свършва и да има винаги някой по-силен от теб То ако беше така да си развиеш героя до максимална степен и да не може никой да те бие... немците нямаше да имат полза от тая работа :study: |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 3:54 pm | |
| Моят въпрос не е свързан толкова с играта ,колкото конкретно с този форум. Има ли вероятност да се отвори тема "Бисери на Екипа"? |
|
| |
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 3:56 pm | |
| въпроса го зададох пробно знам отговора и той е ..ДА максимума за развитие на героя е 835 ниво...е ..от там насетне ...също има някакъв толеранс ..но е толкова минимален .че няма нужда да му се обръща внимание п.с. доста ми се наложи да посмятам но ..съм сигурен на 99.99% ЪЪЪ..естествено има огромно значение да се пресметне правилното въоръжение с правилните таланти аспекти и подходящ стат .. смятал съм възоснова на опонентите в обхвата си или тези които са с максималните нива предмети (това обяснение стана малко трудно за асимилиране но е факт ) |
|
| |
n0name Мениджър
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 4:08 pm | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 4:19 pm | |
| принципно си прав..направят ли ЪП...нещата ще се променят ...но ..досега ..преди всеки ЪП се достигаше до хегемония тоест всяка версия достига максимума си. Затова и зададох въпроса така...а този ЪП със сливането ...просто ще удължи ..."агонията" на тази версия.Дори и да слеят сървърите края е 835 ниво. За да се отдалечи ..края и ...ще трябва ново въоръжение ..иначе .. рано или късно остава хегемонията на 1 играч...а малко по късно и ..1 съюз в които е този играч |
|
| |
n0name Мениджър
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 5:02 pm | |
| Ами да ти кажа, мен ми се струва, че след сливането ще измислят и няква нова простотия, а току виж са ме изненадали с нещо приятно... |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 5:09 pm | |
| Ами то сливане не се знае дали ще има...На мен се убиха да ми казват колко трудно било,колко време отнемало,какви технологии били нужни... А като помолих баща ми да ми обясни от информатична гледна точка как стоят нещата и той ми каза,че изобщо не е трудно и че безсмислено се губи време... |
|
| |
n0name Мениджър
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 5:27 pm | |
| В крайна сметка, тук си говорим за голяма база данни. В такъв случай няма да е толкова лесно. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Сря Сеп 04, 2013 5:30 pm | |
| Определено,няма да е лесно...но пък и не е нещо което да се бави от месец май до сега... |
|
| |
Zambidis BiteFight-BG.foruma.biz
Възраст : 29
Местожителство : София
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Пон Сеп 09, 2013 12:07 pm | |
| Това със сливането не ми се вярва да е успешно до толкова колкото го очакват, поради простата причина, че има сериозни играчи, които не наблягат изцяло на платени акаунти за разлика от други, и като станат в обхват грубо казано от 7 сървъра по 20 човека, едно 140-150 човека, та ако не и повече - просто повечето платени ацц-та ще засилят развитието си до такава степен, че сериозните играчи не влагащи толкова в играта ще бъдат сгазени и в крайна сметка отказани.. това е лично мое мнение, но ще видим какво ще стане... ако скоро ни слеят разбира се... :lol: |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Вто Сеп 10, 2013 6:12 pm | |
| не съм много съгласна...аз като гледам колко от платените се отказаха,защото някое си Го,.СГО ,Га и т.н решило да си избива комплексите, просто защото им е дотъпяло,защото са намерили друга игра с която да заместят БФ ( и те не са малко)... Ще видим до сливането дали ще се съберат над 100 играча общо |
|
| |
ford9 Banned
Възраст : 32
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Чет Сеп 19, 2013 5:08 pm | |
| то във с14 са горе долу толкова след истриването на герой а след сливането не се знае какво ще стане може и да се повиши активноста в играта и да се върнат и стари играчи но е малко вероятно |
|
| |
baretata69 BiteFight-BG.foruma.biz
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Съб Май 27, 2017 4:23 pm | |
| здравеите,може ли тук да попитам: играл съм в 2 сървара 5ти и 10 ти преди повече от 4 години сега се опитжам да влеза в профилите си но не успявам към кого да се обърна за помощ? |
|
| |
baretata69 BiteFight-BG.foruma.biz
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! Нед Юни 04, 2017 8:14 pm | |
| никои ли не пише тук ...какво става преди имаше хора |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Задавайте въпроси свързани с играта и ние ще ви отговoрим! | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|