Bitefight Зона

форум на bitefight
 
ИндексПортал - ИграКалендарТърсенеЕкип на форумаПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Bitefight Зона

Bitefight Зона - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Въведение: Настоящият регламент е изготвен с цел да се запази форума по-разбираем и подреден за потребителите. Всяко нарушение на правилата на форума (това вкл. общия регламент и специалните правила) може да доведе до предупреждение, временна или постоянна забрана. Акаунти: 1.Всеки потребител има право да регистрира един акаунт и да използва само него. Изключения: При използването на един IP адрес от два различни потребители, е нужно да се уведоми администратора на форума. 2.Потребителят няма право по какъвто и да е начин да укрива реалния си IP адрес. Поведение в форума: 1. Забраняват се обидите в форума под каквато и да е форма, независимо дали са цензурирани или не. Смята се за обида всичко, което е написано с ясното намерение да причини нарушение (Дори и грубото поведение може да попадне в тази категория). 2. Забранява се подстрекателството с цел да насърчи обиди. 3. Забранено е постването с цел показване на неспазване на правилата (backseat modding) това е работа на екипа на форума. 4. Забранява се пускането на теми в грешен раздел. 5. Продажбата и предлагането на предмети срещу реални пари е допустимо, но единствено и на ваша отговорност. 6. Писането на кирилица във форума е задължително! На латиница може да се пише само при технически наименования и имена на английски език. 7. Не са позволени мнения подсказващи как да се заобиколят правилата на форума. 8. Критиките отправени към екипа на форума ще бъдат наказвани, тъй като те се считат, че подстрекават недоволство. 9. Забранява се спам в непредназначеното за това място. Считат се за спам всички тези съобщения, които нямат нищо общо с дискусията, или които се считат за ненужни. Права и задължения за Модераторите: 1. Модераторите имат право по своя преценка или въз основа на тези правила да трият постове и да наказват потребителите чрез повишаване на нивото на предупреждение или бан за определено време от форума. 2. Модераторите имат право да редактират постовете на потребителите, но само ако постовете не съответстват с тези правила. Използването на този форум е право, а не привилегия. Собственика на форума или администраторите си запазват правото да направят каквото сметнат, че е най-добре за форума, включително блокирането на потребители, което обаче ще бъде последна стъпка, ако с въпросния потребител не се е стигнало до разбирателство!